Reagujte prosím na konkrétní vzkazy, pokud je to možné (diskuse bude přehlednější)
Legenda: Nepřihlášený pisatel
Registrovaný uživatel
Ověřený uživatel
Omlouvám se za stupidní dotaz, ale vyrážíme poprvé na soutěž, jak se to řeší s cennými věcmi? Mobil, kreditka, peníze, doklady… Bývají vždy na soutěžích úschovny a nebo to necháváte normálně v šatnách?
Já jsem přímo jako úschovnu snad na soutěží nikdy ani neviděl, max jakože šatna, kde si divaci odloží bundu a paní ti dá čísličko…
Na soutěž neber moc peněž/kreditku nebo ber kamarády, co ti to pohlídají nebo věř tomu, že ti to nikdo ze „šatny“ nevyfoukne, ale myslím, že to s těmi krádeží není tak husté… Jak to řeší ostatní?
cenných věcí si na soutěž moc radši neberu, kamaráda na soutěži okradli. Věci si buď nechám v hlídaný šatně (je tam nějaká paní a dostanu od ní lístek) nebo si to dám k rodičům ať už partnerky, nebo jinýho páru. Když to jinak nejde, jako poslední možnost, že si to s sebou beru k parketu v nějaký tašce…
Doufam, ze Majkl toto vlakno brzo smaze. Nejlepsi zpusob jak prilakat co nejvic zlodeju a jeste jim dat navod je psat o tom tady ne verejnem webu.
No tak to je dvousečné, zase se ostatní tanečníci nedoví, jak to nejlépe vyřešit (když to smažu). Případní zloději se tu dozvědí, že mají prošmejdit tašky u parketu, což by je asi nenapadlo. a do saten ani nepujdou, protože budou vedet, že tam nic nebude :-)
Já jsem tento dotaz dával i do diskuze na CSTS, ale nikdo mi neodpověděl, nevím proč. Už kolikrát se na to chci zeptat Siegela, ale vždycky na to zapomenu. Vím, že toto je pořádný problém a musí se řešit. Já si třeba neberu nikdy víc peněz, než je nezbytně nutné a za můj mobil by případný zloděj dostal nanejvýš 200 Kč. :D