Brno Open 2012
  IO Adult Latin Faces

Brno Open 2012
  IO Adult Latin R2

Brno Open 2012
  IO Adult Latin Redance

Brno Open 2012
  IO Adult Latin R1 Vol.2

Brno Open 2012
  IO Adult Latin R1 Vol.1

Starší galerie

Mistrovství České republiky v latinskoamerických tancích 2011

Mistrovství České republiky v latinskoamerických tancích 2011
Týden to sice trvalo, ale latina dospělých z MČR LAT 2011 je komplet nahozena na webu. Z tisícovky fotek mě hned několik kousků zaujalo natolik, že s tím s Vámi musím podělit.

Tradičně se hodně "jazýčkovalo" - namátkou třeba Verča, Marťa, Terka ale třeba i Máca.

Hezkou ukázka toho, jak můžete prožívat vkládání své něžné ručky do té partnerovi, ukázala Sabka - od dneška tomu budeme říkat "Sabčino hypnotické podání".

Když jsme tak u těch šatů, krom celé řádky těch nových, nějak letí ty zvířecí vzory - Renča, Zuzka Š., Zuzka V. nebo Verča, . U Sabiny mně to navíc evokovalo obleček jak z Flinstonů - šaty pravěké ženy (to myslím pozitivně :-)

Taky se mi líbí, že Yana nenechala nic náhodě a když „vše napůl“, tak kompletně i na místech, kde to není tolik vidět. Vždycky mi je záhadou, jak si s takovými nebo takovými decentními nehtíky třeba odskočíte na toaletu :-D

Srandičky musí být, a tak se Justyna nenechala vyvést z míry a dala krátký taneček i s Jirkou, ač stále v držení s Honzou Dvořáčkem.

Kluci předvedli několik povedených akcí - 90-tý sedleh, hrdý jelení skok nebo fotka "hlavně abych nezapomněl, jaký tanec tančím".

A závěrečnou fotku bych označil jako "variance na labutí jezero aneb 84. labuť zvolna hyne".
Martin
Hobby LAT, Hobby STT