Reagujte prosím na konkrétní vzkazy, pokud je to možné (diskuse bude přehlednější)
Legenda: Nepřihlášený pisatel
Registrovaný uživatel
Ověřený uživatel
Pořád se tu bavíte o partnerech a uniká vám ženská část posádky… tam si myslím že to bylo na výběr určitě lehčí! doufám ale že nevzali zas někoho jenom pro hezkou tvářičku :-/ ale taky pro tancování a něco v hlavě
A koukám tady jsou nějaké osobní problémy s nějakou z minulých účastnic… :-) Kdopak ti ležel v žaludku,co?
A co třeba Michaela Gatěková …ta stt viděla taky jenom z hooodně veliké dálky, takže asi tak :-)
co to je za blbost, že tam nemůže jít nikdo s D? a co byla ta Bosákova bloncka ve stt? co kostovčíková?
Takové mediální vystupování a charismatickou začínající pleš by mu mohl závidět i samotný Eben! Kategorie jdou stranou, tek kluk je třída…
no co já vím tak ti kteří byli vybraní už to ví najisto.. ale určitě jsou celí žhaví aby to psali zrovna sem :-P
my tady taky nevěříme každý informaci, co sem kdo napíše...... páč víme, že sem choděj typové, co by nás rádi tahali za nos…
a jakto, že ty už to víš lindo, mně řekli,že se to dozvím do 14 dnů??????!!!!!!!že ty kecáš :-( :-( nebo kecali oni???!!!
Mě by jen zajímalo jak slečna Linda může tvrdit že ji vzali když to napsala den před konáním castingu :-D :-D to je moc :-D
No tak podle všeho se teď ve čtvrtek a pátek budou vybírat noví tanečníci… Jsem zvědav, koho vyberou a kdo se vůbec přihlásil. Myslím, že by měli upřednostňovat tanečníky, kteří umí tančit jak ST, tak LA, nejlépe aby v obojem měli samozřejmě třídu M… Aby to zase nedopadlo tak, jak s některými v minulých řadách, kdy jedna nebo druhá skupina tanců vypadala – s prominutím – otřesně. A i co se týče typového výběru by si ČT mohla dát více záležet, protože některé páry z minulých serií se k sobě vážně vůbec nehodili… No uvidíme, na koho se budeme na podzim koukat a jací tanečníci a celebrity budou vybráni. Kéž by bylo více takových párů jako byli Čadek s Vilhelmovou, Kliment s Norrisovou nebo Kuneš s Bočanovou…
Myslím, že to bude jako posledně. Hromada latinářů a možná jeden standarťák. Ono když se jim tam ukáže někdo, kdo má latinu M a standart A, tak ta jeho latina ohromí, standart vypadá tak nějak normálně. Vedle něj vypadá někdo, kdo má latinu A a standart M jako pometlo.
Tak Latina M a Standart A je ještě dobrá kombinace… byly horší :-) já bych tam nechtěl ani standarťáka ani latináře, ale vyváženého desítkáře, kterých bylo v této soutěži docela málo a ti by tam podle mě měli být nejvíc!!!
O to kdo má jakou třídu ani nejde, to neznamená, že když je někdo M, tak dokáže někoho naučit tančit. A takový ten základek a sem tam něco navíc znají i A,B a věřím tomu, že byto taky zvládli. Chce to cvik práce s lidma a vědět jak na to
no dobře, ale musí u toho přece taky dobře vypadat a takový emko u toho asi vypadá líp než béčko nebo áčko… navíc je předpoklad, že umí lépe vodit, zná líp techniku, více sestav a figur atd…
Jaký je prosím rozdíl mezi prvokolovým ,,M a finálovým ,,A,,??????????????? v kvalitě,, to by mě opravdu mooooc zajímalo a taky si myslím,že i šikovný chlap co tančí třídu,,B,,dokáže naučit víc,než nějaké ,,Mko,rychlokvaška…Taky si ty divný člověče nechodíš stříhat k ženský co je krasně učesaná,ale k ty o který se ví,že umí dobře střihat :-)
No stejně ti, co mají ačka nebo bečka se nemohli přihlásit, protože aspon v jedné kategorii musel mít tanečník třídu M… jasně že to, že má někdo emko ještě neznamená, že je to dobrý učitel… ale vzhledem k tomu, že aby dosáhl emka, musel nejspíš brát více hodin a absolvoval více tréninků, tak se v těch ffigurách a choreografiích prostě podle mě vyzná víc… má to prostě našlapaný, měl by znát kroky i partnerky/partnera… béčkař asi nee :-/
No jo, ale ten zase nezná sestavy, které by se měly tančit ve Stardance… ty lidi by moc nebavilo koukat jen na basic…
Do stardance určitě vyberou sympatáky a zkušené tanečníky,kteří si dokáží poradit i se starším pometlem,aby to „šou“ vypadalo vkusně a hlavně zábavně pro diváky.A na to si myslím,že třída B a A v obojím nestačí.
jestli si Bečkař dělal zkoušku Katalogu Figur u Plamínka, tak by měl. Dyť je limit 18 let a B v obojím, ne? znám i déčkaře co znají kroku obou v páru.
B v obojím a dělat hvězdného tanečníka ve Stardance? Omlouvám se, ale to se mi zdá poněkud hoooodně málo… K tomu, aby člověk dosáhl béček potřebuje v součtu 400 bodů a 10× být ve finále… zdaleka teda nemá absolovovaných a odtančených tolik soutěží jako někdo, kdo se dostal do emek… měli by tam být kvalitní tanečníci a sympatičtí lidé…
Já si myslim, že si ČT vybere do stardance podle sebe, bez hledu na t, jak tahle diskuse dopadne a jak se tu co řeší… :-)
Fakt? Tak tohle nikdo nečekal… Já doposud žil v tom, že ČT čeká s rozhodnutím jen na to, až tady přesně řekneme jak to bude a koho teda mají vzít… Jak je vůbec možné, že si ČT do svého pořadu vybírá účinkující sama? Jak si to může dovolit??? Ona to jako vážně nedělá podle internetových diskuzí?
Už se ví, kdo se dostal..... Přadka,Zabystrzan,Dvořáček,Hojdan,Masaryk,Voborský atd...................... Ha,ha
Však jsem to říkal už před týdnem, latináři (až na Zabystrzana, ale LAT-B). Přádka STT-C, Dvořáček STT-A (čestná vyjímka, měl M), Hojdan STT-D, Masaryk STT-B, Voborský STT-C.
Kdybys tam byla, tak to tu nesmíš takhle veřejně psát dokud to není oficiálně oznámené;-)
Však vy tady taky veřejně píšete, kdo tam je… Jen jsem nechtěla, abyste se hádali a šířili podivný informace, tak vm radši říkám rovnou, že já tam jsem.
kdyby tam byla, tak ano…takže z toho vyplývá, že si tady někdo hraje na lidového vypravěče…
kdyby tam byla, tak ano…takže z toho vyplývá, že si tady někdo hraje na lidového vypravěče…
Tak o jednom vím 100%, že tam je-Hojdan-vykřikuje to na celou Ostravu a přitom by měl mlčet..................
vis co, ten aspon jediny tancuje :D jako ze opravdu tancuje a je nejlepsi z ceskych tanecniku (muzu) … chtela bych videt, co jsi ty za krasavce ci krasavici, ze takhle blbe mluvis a chtela jsem rict, zase tu jsou vsichni chytri jak 3 pytle sena :DDDDDDD je pravda, ze se to tady nemuze psat to zaprve, zadruhe se to jeste nevi, a za treti, pro televizi je dulezite jak clovek vypada, hnusky tam nikdy nebudou tancovat, takze to jestli ma nekdo nejakou tridu v necem nizsi nez to kriterijni M, tak zalezi na tom, jak bude pusobit na televizi…
já krasavec nejsem, ani to o sobě netvrdím. Ani to B v obojím nemám, nevybrali mne. Ale vím, že se mi prostě Dědík nelíbí :-D
Tak Hojdan není jedinej, kdo to nedodržel.. Ale na rozdíl od něj aspoň nevíte, která já jsem…
Kdybyste nezáviděli a těm lidem to raději přáli… Lukáš je fajn kluk, tak ho nechte!!! To, že to říká… a co jako?? Má radost… týden žít v absolutní nejistotě co s váma celej půlrok vlastně bude není vůbec příjemné… Takže Lukáši přeju Ti hodně zdaru a Marovi taky!!! Jestli tam teda fakt jste, protože se tu objevila i zpráva s jinými jmény… ale těmto dvoum věřím víc než Přádkovi a Voborskýmu… :D :D :D
Ježiši vy fakt nikdo nechápete, že si z vás tady jenom dělaj p*del? Do tý soutěže nemůže jít nikdo s Dčkem v jedný disciplíně. Umíte si představit, jak by to vypadalo?
Co vím já, tak Masaryk je na tom nejlíp z těch ostatních-latina M standart A, kdežto Hojdan s Dědíkem standart D................
Mně osobně se nelíbí,že tu spekulejete pouze o latinářích, chtělo by to nějakého universála, ale to by to asi nesměl vybírat Čadek. Ten poslední ročník podle toho vypadal, standard neuměl skoro nikdo a nebylo to ono.
Tak na castingu prej byli i takoví univerzálové… třeba je vyberou… ale taky záleží jak kdo vypadá na kameře, jak se umí vyjadřovat a tak…
lenka tvrzova standart nikdy netancila, a v minule stardance byla…jak je to mozne, kdyz podminka je V jednom M a v druhem B?
lenka tvrzova standart nikdy netancila, a v minule stardance byla…jak je to mozne, kdyz podminka je V jednom M a v druhem B?
Vcelku se mi líbí, jak tady řešíte, kdo, kde řekl, že tam je a není… :)Lidi, co asi mají říct ostatním, s kterými tancují a které trénují atd… Že sorry, ale od října se vypařím a nikomu neřeknu co a jak… vtipné :DDD Ani to nemuseli roztrubovat, stačí, že to tady některý z Vás „chytrých“ zveřejnil.
a to pořád řešíte chlapy, ale až uvidíte ty baby, tak to teprve padnete na prdel ty se fakt povedly, ty vybíraly asi podle jakých pravidel......:-D:-D