Reagujte prosím na konkrétní vzkazy, pokud je to možné (diskuse bude přehlednější)
Legenda: Nepřihlášený pisatel
Registrovaný uživatel
Ověřený uživatel
Fotky z desítky od kamarádky z Olomouce:
http://www.tanecni.fotodrobecky.cz/
(Doufám, že to nebudeš brát jako lezení do zelí, Majkle :-D )
Dobrý den, moc pěkné fotky, ale nemůžu nikde najít kontakt na objednání. Můžete pomoct? Díky
Záložka „kontakt“. Je tam zmíněna mailová adresa a kontakt na ICQ. Ideální bude asi mail. A číslo fotky se zjistí po kliknutí na „Zoom“ u fotky – je v panelu adresa v prohlížeči.
Já děkuji za rychlou odpověď. Ale právě ta záložka KONTAKT je prázdná. A to je trošku problém..........díky. Nemáte aspoń mail?
Asi se Vám stránka špatně zobrazuje.. Zvláštní.
e-mail: zuzka.vlocka@seznam.cz
Mě nesedí v J1 semifinále- sedmý pár Werthaim Jan & Šumerová Helena ve STT mají B a v LAT C, mě je divný, že ve STT mají 1 křížek a v LAT tolik? Je to ale možný, tak mě to napadlo
Dobrý den,
výsledky Subutica: 26–28 Karásek, 39 Putryk, 42 Drmota !!!, 44 Chmelík, 47 Mazůch, druhé kolo Kopřiva a Hrstka.
píši jsem zde s velkým znechucením co se týká hodnocení výsledků na české půdě.
Jak je možné, že pár Jakub Drmota a Tereza Florová, kteří byly na
Mistrovství republiky úplně jako nový pár a hned byly na třetím místě
i když vůbec jejich tancování nebylo nijak extra mohou udělat tak špatný
výsledek.
Na první souteži v zahraničí, kde je trošku více českých párů hned
vypadnou s ostatními a navíc je porazí Putryk, který byl na mistrovství
o dvě kola zpět a hlavně Chmelík, který jel na mistrovství redance
dopadne o dva křížky za nima. To už je trochu divné, že se toto
hodnocení tolik liší na české půdě od zahraničí. Jsme zase u toho, že
reprezentace na Mistrovství Evropy a jiných soutežích bude opět velmi
špatná, kdy už se dočkáme toho, že páry kteří celý rok bojují
o vysoké posty v zahraničí, mají stabilní výsledky budou dobře
ohodnoceni i v České republice a budou nás moci ve světě reprezentovat ty
správné páry a ne žádné nové rychlokvašky, kteří jak se rychle
rozsvítí, tak také rychle zhasnou jen proto, že od malička objíždějí
české soutěže a berou hodiny z nějakými porotci.
No ty ses expert teda..... Byl jsi na te soutezi? Vis, jak zmineny pary zatancily? Jestli ne, tak zmlkni!!!
Na první soutěži v zahraničí?A co třeba jejich výsledky v Holandsku,Německu(http://cs.dancesportinfo.net/…Results.aspx)..ještě před mčr? Nevím,mě se třeba jejich tancování líbilo a řekla bych že umístění bylo oprávněné.Nikomu necpu svůj názor,ale přijde mi celkem nefér zmínit jeden výsledek a neuvést ostatní úspěchy.
NO tak ty seš pěknej jeliman. Se jim třeba špatně tančilo, něco se mohlo pos…, nebo byl někdo z nich nemocnej, co ty víš…prostě se nepodaří a co se týče republiky, tak bych je klidně dal ještě vejš. Co já vim, tak tančí Kuba i Terka super a mě se třeba líbí… A co já vim, tak Chmelda se v zahraničí líbí. Umí stát a když se na něj díváte na parketě, tak je vidět… Takže si myslim že ty výsledky neni třeba řešit, že???
Mám dojem, že ve výsledcích včerejšího mistrovství, které nyní visí na webu ČSTS, je chyba – minimálně v kategorii dospělých je podle mne v listině prohozen standard s latinou. Např. ve výsledku to vypadá, že Drha měl ve finále lepší latinu, než Misyurenko, a naopak. Řekl bych, že podle křížů je to prohozené ve všech kolech. U mládeže mi to přijde OK, v juniorech netuším.
A já si říkal, že mi tam ty známky nějak nesedí. Přesně. Když to otočím, dává to smysl.. Ale třeba byly inverzní ty výkony, ne známky ;)
Známky jsou prohozené. Zde přikládám legendu:
Dospělí a Junioři 1: Prohozená LAT a STT
Mládež a Junioři 2: Správně
Zkusim napsat Leošovi Siegelovi ať to opraví.
V podstatě jediný, komu to nemusí vadit, jsi ,Máco, TY, jak tak koukám.. :O)) Samý jedničky mluví za všechno!!
VELKÁ GRATULACE!!